Αλλαγές - Επιστροφές

Η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ.
Εξαιρούνται τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί με έκπτωση 50% και άνω, στα οποία υπάρχει χρέωση και για την πρώτη αλλαγή (αφορά τα έξοδα αποστολής) 5,00€.
Για κάθε επόμενη αλλαγή στην ίδια παραγγελία, υπάρχει χρέωση (αφορά τα έξοδα αποστολής) 5,00€ / αποστολή.

α) Στον χώρο σας ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ (χέρι με χέρι) με τον courier, o οποίος θα σας παραδώσει το νέο προϊόν που επιθυμείτε.
β) Να παραλάβετε κάνοντας ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ στο κοντινότερο κατάστημα ΕΛΤΑ courier πόρτα-πόρτα της περιοχής σας.

Σε περίπτωση που ο πελάτης χρειαστεί να επιστρέψει το δέμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά, θα υπάρχει χρέωση 5€ για τα έξοδα αποστολής (courier).

Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε μαλακή επιφάνεια για την αποφυγή φθορών, μέχρι να είστε σίγουροι ότι θέλετε να τα κρατήσετε. Τα προϊόντα δεν πρέπει να έχουν φορεθεί-χρησιμοποιηθεί.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε επιστροφή του ποσού αγοράς. Ο αποστολέας αναλαμβάνει τα μεταφορικά με εταιρία της επιλογής του (χρέωση αποστολέα).Εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, θα εγκριθεί η αίτηση επιστροφής χρημάτων και θα σας καταθέσουμε την αξία του προϊόντος στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το δέμα σας. Σε αντίθετη περίπτωση που το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, θα σας ενημερώσουμε για την αδυναμία επιστροφής χρημάτων και την επιστροφή του δέματος αυτού. Η επιστροφή χρημάτων αφορά της αξία των προϊόντων. Οποιαδήποτε έξτρα χρέωση από υπηρεσίες της courier  δεν επιστρέφονται!
* Σε περίπτωση επιστροφής χωρίς ενημέρωση ή με χρέωση παραλήπτη (Louizidis Shoes), η επιστροφή δεν γίνεται ΔΕΚΤΗ.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε επιστροφή του ποσού αγοράς. Τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε αντίθετη περίπτωση που το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, θα σας ενημερώσουμε για την αδυναμία επιστροφής χρημάτων και την επιστροφή του δέματος αυτού. Η επιστροφή χρημάτων αφορά την αξία των προϊόντων. 
* Σε περίπτωση επιστροφής χωρίς ενημέρωση ή χρέωση παραλήπτη (Louizidis Shoes), η επιστροφή δεν γίνεται ΔΕΚΤΗ.