Αλλαγές – επιστροφές

1. ΓΕΝΙΚΑ


Εάν επιθυμείτε επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε, πρέπει να μας ενημερώσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας, στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected] ,  γνωστοποιώντας μας το λόγο επιστροφής ή αντικατάστασης και συμπληρώνοντας τηλέφωνο επικοινωνίας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 2310457788 Γυναικείο Τμήμα & +30 2310452000 Παιδικό τμήμα ( Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00). Καμία επιστροφή ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ, αν δεν υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση με το κατάστημα.

Αλλαγές σε νούμερο γίνονται δωρεάν (αφορά την πρώτη αλλαγή στην νέα collection).  

Για οποιαδήποτε άλλη αλλαγή το κόστος είναι 3,00€ (επιστροφή προϊόντος ) + 2,00€ ( αποστολή νέου προϊόντος ) = 5,00€. 

Αλλαγές προϊόντων γίνονται μόνο με την εταιρία ΕΛΤΑ κούριερ Πόρτα Πόρτα.

Για αλλαγές που αφορούν την Κύπρο το κόστος είναι 8,00€ και η επιστροφή γίνεται μόνο με την εταιρία Kronos express.

2. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ


1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει φορεθεί-χρησιμοποιηθεί.  Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών.
2. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών. Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών,  η εταιρία Louizidis Shoes διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος.
3. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, πλήρες και χωρίς φθορές, εντός της αρχικής συσκευασίας του και να συνοδεύεται από όλα τα σχετικά έγγραφα.
4. Για λόγους υγιεινής δε μπορείτε να επιστρέψετε μαγιό, εσώρουχα, καλσόν και σκουλαρίκια.

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φτάσει σε εμάς, βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του αποκλειστικά με την ΕΛΤΑ courier Πόρτα Πόρτα για την Ελλάδα και την Kronos Express για την Κύπρο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

3. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ


Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε επιστροφή του ποσού αγοράς εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών.

Το κόστος επιστροφής του προϊόντος είναι 6,00€ για την Ελλάδα και για την Κύπρο είναι 10,00€ και επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Ωστόσο το ποσό αυτό αφαιρείται από το ποσό που θα σας επιστραφεί.

Η συσκευασία πρέπει να είναι ακέραια και το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, πλήρες και χωρίς φθορές.

Θα σας ενημερώσουμε μόλις παραλάβουμε το δέμα σας και εν συνεχεία θα εξετάσουμε την κατάστασή του. Εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση θα εγκριθεί η αίτηση επιστροφής χρημάτων και θα σας καταθέσουμε το ποσό της επιστροφής στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός 5 ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση που το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, θα σας ενημερώσουμε για την αδυναμία επιστροφής χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων αφορά μόνο την αξία των προϊόντων ( δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής που τυχόν έχετε πληρώσει).

Το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί στο φυσικό κατάστημα Louizidis Shoes και ταυτόχρονα, αυτά έχουν παραληφθεί από το φυσικό κατάστημα, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.

Για τυχόν διευκρινίσεις ή λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο +30 2310457788 Γυναικείο Τμήμα & +30 2310452000 Παιδικό Τμήμα ( Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00).

louizadminΑλλαγές – επιστροφές